Mijn naam is Kitty de Bruyn. In 2007 ben ik afgestudeerd en beëdigd als reflexzonetherapeute. Direct ben ik gestart met mijn praktijk voor reflexzonetherapie. Vijf jaar lang heb ik hiernaast gewerkt, totdat eind 2012 de gelegenheid zich voordeed om fulltime in mijn praktijk werkzaam te zijn. Het is fantastisch om mijn cliënten te mogen behandelen en de veranderingen in hun klachten te zien gebeuren.

 

Na mijn afstuderen ben ik verplicht om jaarlijks diverse bijscholingen te volgen. Zo blijf ik deskundig en kunt u mijn facturen indienen bij uw zorgverzekeraar. Tevens ben ik lid van de beroepsvereniging VNRT. De VNRT voert een licentiebeleid. Dit houdt in dat de leden verplicht zijn jaarlijks bijscholing te volgen. De beroepsvereniging staat er borg voor dat haar licentieleden gekwalificeerde therapeuten zijn.

Tevens ben ik lid van de stichting RBNG. Dit is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. Zij verlenen hun diensten aan beroepsverenigingen waarbij de therapeuten zijn aangesloten.

 

Mijn doel is om

mensen met een

beter en fijner gevoel

de deur uit te laten gaan.

Wie ben ik

 

Footloose,  Insteek 19, 2771 AA Boskoop, T: 06 - 464 182 48, E: info@foot-loose.nl

Copyright Footloose 2013