Vrouw 44 jaar, somberheid, depressie

Door de behandelingen slaapt cliënte veel. Dat is een goede verbetering ten opzichte van het slechte slapen en piekeren dat ze deed. De behandelingen hebben haar een grote stap verder gebracht. Ook heeft ze nu dingen kunnen afsluiten op een manier die goed voelt en bij haar past.

 

Vrouw 32 jaar, bekkeninstabiliteit

Met drie behandelingen zijn de klachten die ze had vanwege bekkeninstabiliteit heel erg verminderd. De pijn is nagenoeg weg en ze kan weer lopen zonder kruk!! Wat een heerlijkheid. En wat fijn dat dit met reflexzonetherapie verholpen kon worden. (een week na de laatste behandeling is de therapeute gebeld door de verloskundige, deze was erg onder de indruk omdat ze nu een totaal andere vrouw voor zich zag).

 

Vrouw 55 jaar, overgangsklachten en nekklachten

De klachten verminderen en de opvliegers verdwijnen. Na een behandeling voelt de spier in haar nek weer ontspannen en kan cliënte haar hoofd weer vrij bewegen.

 

Man 38 jaar, oververmoeidheid en angstaanvallen

Is na de behandeling steeds erg fit en krijgt de dagen erna behoorlijke hoofdpijn, die verdwijnt met het drinken van water. Cliënt voelt zich steeds lekkerder in zijn vel en durft meer te genieten. De angstaanvallen verdwijnen en de vermoeidheid ook. Cliënt merkt dat hij zijn grenzen in de gaten moet houden en kan zo zijn energie steeds beter verdelen.

 

Vrouw 72 jaar, hoofdpijn en schouderklachten

De klachten zijn na een behandeling volledig verdwenen.

 

Vrouw 56 jaar, voor de ontspanning

Cliënte komt regelmatig voor een behandeling en voelt zich hier goed bij. Op een bepaald moment maakte cliënte een lange reis met het vliegtuig en ontdekte dat haar voeten veel minder opgezwollen waren dan normaal met zo’n vliegreis. Ze kon nu blijven zitten (anders deden haar voeten zo’n pijn dat ze geen rust meer had om te blijven zitten) en had nu nagenoeg geen pijn.

 

Vrouw 35 jaar, misselijkheid door zwangerschap

In het prille stadium van de zwangerschap is cliënte misselijk. Na drie behandelingen is zij hiervan af en komt de misselijkheid niet meer terug.

 

Vrouw 56 jaar, slechte doorbloeding tenen

Cliënte heeft hele koude tenen, ze hebben een blauwpaarse kleur. Tevens heeft cliënte behoorlijk heftige zwemmerseczeem. Na de eerste behandeling komen de tenen weer een beetje meer op kleur en bij binnenkomst voor de tweede behandeling is de zwemmerseczeem volledig verdwenen en de kleur op de tenen is vele malen verbeterd.

 

Man 41 jaar, nek- en schouderklachten

Cliënt heeft na ongeval klachten aan de nek met als gevolg heftige hoofdpijnen. Na een aantal intensieve behandelen neemt de heftigheid en de frequentie van de hoofdpijnen af.

 

Meisje 11 jaar, spijsverteringsklachten

Meisje heeft last van obstipatie. Door de behandelingen lost dit op. Zij kan zelf ook op haar handen haar klacht behandelen. Zij heeft er na een aantal behandelingen geen last meer van.

 

Vrouw 33 jaar, weeën opwekken

39 weken zwanger. Cliënte komt voor het opwekken van de weeën. Binnen 24 uur komen deze dan ook op gang en bevalt zij van een prachtige zoon.

 

Vrouw 49 jaar, oververmoeid en klachten heup

Door de behandelingen krijgt cliënte weer veel energie maar leert ook haar grenzen aangeven. Door het aangeven van haar grenzen merkt cliënte ook dat ze beter in haar vel komt te zitten. Tevens komt er veel vermoeidheid los en neemt cliënte de tijd en de ruimte om dit toe te laten, zodat het proces om te herstellen optimaal ingezet wordt.

 

Man 75 jaar, onrustig, nekklachten en koude voeten

Na de behandeling ontdekt cliënt dat hij warme voeten heeft en houdt. Dit is heel bijzonder omdat hij dit al heel lang niet heeft gehad.

 

Vrouw 57 jaar, eczeem op de handen

Na een aantal behandelingen is deze heftige eczeem op de handen volledig verdwenen en kan deze dame haar werk (veel met de handen in water) zonder problemen voortzetten.

“Veel dingen die gebeuren in een mensenleven gaan voornamelijk tussen je oren zitten. Dat is bij mij wel gebleken. Ik heb me nooit gerealiseerd dat het ook in de rest van mijn lijf tot verstoringen leidde. Toen ik bij jou was geweest voor een behandeling ging er een wereld voor me open. Naast dat zo’n behandeling een erg ontspannen werking heeft, had je mijn lichaam direct in werking gezet om alle energiebanen weer op gang te helpen. En niet zonder succes!! Ik heb na een paar behandelingen veel meer energie gekregen en sta echt steviger in mijn schoenen.”

Ervaringen van klanten

Footloose,  Insteek 19, 2771 AA Boskoop, T: 06 - 464 182 48, E: info@foot-loose.nl

Copyright Footloose 2013